Prague: good places to eat

Praha, Travelling

Tänään mennään matkustuksen puolelle, koska ajattelin vinkata teille muutamat ravintolat Prahasta missä kävimme syömässä. Kaikki oli todella hyvää ja hinnaltaan Prahan on huomattavasti halvempi kuin Suomi tai Itävalta.

Café Imperial,

Tämä luksus kahvila-ravintola on lähellä keskustaa ja olikin sopivasti muutaman kadun päässä meidän hotellista. Paikka on todella huomaamaton ulkoa katsottuna ja yllätyimme todella positiivisesti kun astuimme ravintolaan sisään. Menimme ravintolaan lounaalle ja varasin jopa pöydän, joka ei olisi ollut pakollista. Ravintolassa ei ollut kauheasti porukkaa mutta ravintola oli varannut meille kivasti pöydän ravintolan perältä jossa oli myös ihanan rauhallista. Café Imperial on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1914 alkaen ja sisustus on Art Deco tyylistä. Toisella puolella ravintolaa on kahvittelu puoli ja toisella puolella ravintolapuoli. Söimme hyvät alkuruoat (keittoa ja salaattia) ja pääruoaksi ankkaa. Koko ruokailu oli Prahan hintatasoon nähden kallis, maksoimme koko ruokailusta reilut 60 Euroa. Palvelu on todella hyvää ja tänne kannattaa kyllä mennä jos arvostaa ja tykkää hieman nauttia ruokahetkestä ja tarjoilusta.

dav

dav

dav

 

Lokál Dlouhááá,

Huhujen mukaan Prahan pisin ravintola, joka on yhden korttelin pituinen. Tämäkin on lähellä päänähtävyyksiä, tilaa on paljon mutta me onnistuimme saamaan viimeisen vapaa olleen pöydän ravintolan suuresta ja pitkästä salista. Juotujen olueiden määrä merkataan lapulle (riippuen otitko ison vai pienen oluen), palvelu on todella hyvää ja tarjoilijankin kanssa tuli vitsailtua. Ruoka on hyvää, perinteistä ja täältä on turha etsiä kevyitä ruokavaihtoehtoja (keittoja tietysti löytyy mutta nekin ovat aika tuhteja). 0,5 litran paikallinen olut maksoi vajaat 1,50€, keitot noin 3€ ja pääruoat 5-10€. Jos tulet tänne isommalla porukalla, kannattaa varata pöytä varmuuden vuoksi. Täällä käyvät myöt paikalliset, joka kertoo siitä että paikka tarjoaa hyvää ruokaa (koska paikalliset eivät tykkää turistien ruoista, tämän tiedän Salzburgista).

dav

dav

dav

mde

Bakeshop,

Päädyimme tänne kahville kun olimme kävelleet Prahan linnalle ja katedraalille. Olimme palaamassa Kaarlensillan kautta hotellille mutta tietenkin nälkä iski! Tilasin quichen, joka oli itsessään jo aika iso. Siihen sivuun tulikin sitten kunnon annos salaattia joka ehkä selittikin yli 8€:n hinnan 😀 Kahvi oli todella hyvää mutta kahvilassa oli aluksi todella kuuma. Tämä oli muuten yleinen ”ongelma” Prahassa, sillä joka paikassa oli ihan hurjan kuuma. Kuitenkin, tämä kahvila oli todella kotoisa paikka josta olisi saanut myös erilaisia smootheja. Ulosmentäessä huomasimme, että viereisessä tilassa oli kahvilan toinen myymälä.

Seuraa Blogit.fi + Facebook Instagram

dav

dav

dav

Today I am writing for a change about our trip to Prague and more specific about the restaurants we went to. Everything was really good and Prague is cheaper compeared to Finland or Austria.

Café Imperial,

This more luxurious coffeehouse-restaurant is in the city center and was near our hotel. You have to know the place because the entrance is easy to miss. It was a pleasant surprise once we went inside. We went there for a lunch and I even reserved a table which was not really necessary. There were not that many customers but we had a table at the end of the restaurant so we had our own little quiet cornes. Café Imperial has been open since 1914 and it is decorated in Art Deco style. On the other side of the restaurant is the coffee and cake area and on the other the restaurant side. We ate really good started and duck for main course. The restaurant is expensive when compared to the normal price level, since we paid for our food 60 Euros. The service was really great and if you like to eat something more special and enjoy good service, I would recommend going to Café Imperial.

Lokál Dlouhááá,

Bakeshop,

After walking to the Prague castle and cathedral we were looking for a place to have a coffee. We were going to Charles Bridge and then to our hotel but we got so hungry! I ordered a quiche which was quite big. On top of that I got a big salad to go with it which explained the price, a bit over 8 €. The coffee was really good but it was really hot at the coffee house. This was a usual problem in Prague, since it was really hot really everywhere we went. Anyhow, this coffee is a super cozy place where you can also get different kind of smoothies. When we stepped out, we noticed that they had a second shop next to the one we were visiting.

Follow me Blogit.fi + Facebook Instagram

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s