Review: Five Lumene foundations

Lumene, make up, review

Mukavaa pääsiäisviikonloppua! Ajattelin pitäytyä postausaikataulussa vaikka pääsäinen tulikin tähän väliin. Olen viime aikoina siivoillut ja käynyt omaa meikkikokoelmaa kriittisemmin läpi. Viimeisen parin vuoden aikana on tullut kokeiltua yhtä sun toista ja osa on ollut hittejä ja osa huteja. Olen kokeillut melkein kaikki Lumenen meikkivoiteet läpi ja ajattelinkin kertoa teille omia ajatuksia näistä meikkivoiteista. Koska moni teistä löytää tänne blogiin Googlen haun kautta, totean tässä kohtaa että minulla on sekaiho neutraalilla pohjavärillä, joka kuivuu helposti mutta t-alue rasvoittuu aina päivän aikana. Etsin meikkivoiteelta kosteuttavaa puolta mutta sen tulisi myös peittää ihon virheitä.
Kerron tässä postauksessa juttua Lumenen viidestä erilaisesta meikkivoiteesta: Natural Glow, Glow foundation illuminating,  Longwear Blur, CC-color correcting cream ja Nude perfection glow.

SONY DSC

Ettei tästä tule kilometrin pituista postausta, listaan meikkivoiteiden ominaisuudet ja sopivuuden omalle iholle erillisissä kappaleissa.

Natural Glow- meikkivoide (25 €, Sokos.fi) Olen tehnyt tästä meikkivoiteesta oman postaukset, löydät sen täältä (klik!). Meikkivoide ei toiminut omalla iholla, sillä se korosti ihon virheitä, aiheutti myös lievän allergisen reaktion eikä antanut muiden tuotteiden levittyä iholle.

Glow illuminating meikkivoide (17 €, Sokos.fi) Minulla on meikkivoide värissä 2, Hunajapilvi, joka oli ehkä ostohetkellä omalle iholle sopiva väri. Meikkivoide lupaa heleyttää ihoa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Meikkivoide lupaa myös tasoittaa ihon virheet ja peittävyyttä tässä on 1/5, eli se on värillisen päivävoiteen tasolle. Omasta mielestä ei ole olemassa meikkivoidetta, joka lupaa tasoittaa ihon virheet mutta ei peitä. Tämä ei peitä eikä korjaa virheitä. Minulla on laajentuneita ihohuokosia ja muutama finni (kiitos huonojen ruokatapojen viime viikkojen aikana) joilla pystyin testaamaan meikkivoiteen peittävyyden. Tässä on myös todella vahva tuoksu mutta iho ei reagoinut pahemmin tuoksuun. Meikkisienellä sain tasasien tuloksen ja iho näytti ihan hyvältä. Sormilla levitettynä iho jäi läikikkääksi ja iho tummeni todella paljon, koska tämä meikkivoide hapettuu ainakin kaksi sävyä tummemmaksi iholla muutamassa minuutissa, eli ota ainakin astetta vaaleampi sävy kuin oma ihonväri jos etsit tällaista kosteuttavaa ja kevyttä meikkivoidetta. Itse käyttäisin tätä kuumina kesäpäivinä että iholla saa vähän sellaista hohtoa ja tasaista väriä.

Longwear Blur meikkivoide (17 €, Sokos.fi) Tämäkin meikkivoide on värissä 2, hunajapilvi. Meikkivoide lupaa pitkäkestoisen pohjan, samettisen koostumuksen joka saa ihon näyttämään tasaiselta ja virheettömältä. Peittävyys on purkin mukaan 4/5. Tämä meikkivoide on todellakin samettinen ja yllättävän kosteuttava. Kokeilin tätä iholle ilman pohjustusaineita ja tämä peitti suurentuneet ihonhuokoset hyvin ja sai aikaiseksi todella upean pohjan. Valitettavasti tämäkin hapettuu todella paljon iholla ja muuttuu oranssiksi, eli tämä meikkivoide ei mene värin takia jatkoon vaikka muuten tällä sai todella upean lopputuloksen.  Saatan käydä etsimässä tästä vaaleamman värin, ehkä Lumene on myös muuttanut meikkivoiteen koostumusta niin että tämä ei hapetu niin pahasti iholla. Tämä tuntui täydelliseltä, jos etsit kosteuttavaa mutta peittävää meikkivoidetta. Tällä sai myös tummat silmänaluset peittoon, jossa moni meikkivoide ei onnistu!

CC Color correcting cream 6 in 1 meikkivoide (17 €, Sokos.fi) Olen ostanut CC-voiteen medium värissä, joka vastaa aika hyvin muiden meikkivoiteiden kakkosväriä. Meikkivoide lupaa täydellisen peittävyyden mutta kevyen lopputuloksen sekä lupaa tasoittaa ihon epätasaista sävyä. Peittävyys on purkin mukaan 3/5. Tämä on ymmärtääkseni yksi Lumenen suosituimmista meikkivoiteista. Tämä levittyi tasaisesti iholle ja sai aikaan todella hyvän pohjan. Itse en tykkää levittää meikkivoidetta sormilla, koska sormien pitää olla ihan putipuhtaat ettei iholle levitä likaa. Meikkivoide jää valitettavasti kiinni kuiviin kohtiin ja hymykuoppiin. Meikkivoide hapettui taas kerran iholla parissa minuutissa. Lopputulos on taas oranssiin taittava ja väriero kaulan ihon väriin oli suurin näistä viidestä meikkivoiteesta. Taas kerran, hyvä arkimeikkivoide jolla saa hyvän pohjan kunhan löydät itsellesi oikean sävyn eikä iholla ole pahemmin kuivia kohtia.

Nude perfection glow meikkivoide (ei saatavilla netistä ainakaan tällä pakkauksella). Tämä meikkivoide löytyy värissä 3, aamun kajo. Meikkivoide lupaa heleyttää, kosteuttaa ja hoitaa sekä lupaa tasoittaa ihon pienet virheet. Peittävyys on purkin mukaan 1/5. Luulen, että tämä on sama meikkivoide kuin tokana mainittu Glow- meikkivoide. Olen kuin rikkinäinen kasetti, koska toistan itseäni tämän meikkivoiteen kanssa. Tässä on sama, erikoinen ja vahva tuoksu joka ei ärsytä ihoa. Tämä ei levity kuitenkaan yhtä hyvin tai tasaisesti kuin muut Lumenen meikkivoiteet. Tämä ei lupaa peittävyyttä, eikä tällä saa kyllä peitettyä ihon värivirheitä tai muita virheitä eli tämä on verrattavissa värilliseen päivävoiteeseen. Meikkivoide hapettuu niinkuin kaikki muutkin mutta oma iho näyttää todella ruskettuneelta eikä niinkään oranssilta. Eli jos etsit värillistä meikkivoidetta ja onnistut löytämään tästä oikean sävyn omalle iholle, niin tämä on ihan mukiinmenevä meikkivoide varsinkin kesäkuukausia ajatellen.

Haluan taas todeta että vaikka kerroin näistä meikkivoiteista hyvät ja huonot puolet, se ei tarkoita etten tykkäisi Lumenen muista tuotteista. Käytän päivittäin monia Lumenen tuotteita, joten osa toimii ja osa ei. Tämä on toteamus, joka pätee monen merkin kanssa. Osa tuotteista toimii ja osa ei. Monet näistä meikkivoiteista ovat todella hyvänoloisia mutta jostain syystä melkein kaikki hapettuivat omalla iholla. Siksi suosittelinkin laittamaan pienen määrän testerimeikkivoidetta kädelle, odotella hetken ja laittaa uuden tipan iholle. Tällöin pystyt arvioimaan, hapettuuko meikkivoide iholla vai ei. Tämän testin jälkeen on myös helpompi valita se oikea väri omalle iholle.

Nyt haluaisin kuulla teidän ajatuksia, käytätkö jotain näistä meikkivoiteista ja miten koet sen toimivan omalla ihollasi? Kertokaa kommenteissa, miten levitätte meikkivoiteen ja mitä haette meikkivoiteelta? Olisi todella kiva kuulla teidän ajatuksia.

Seuraa minua Blogit.fi + Facebook Instagram

// Since these are products from a Finnish brand and hard to get abroad, I decided to write only in finnish. Please come back for the next post.

Follow me Blogit.fi + Facebook Instagram

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Review: Five Lumene foundations

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s