Lumene Nordic Nude Natural Glow foundation

Lumene, make up

Mukavaa alkanutta viikonloppua! Luvassa on (melkein) puolikkaan kirjan pituinen arvio Lumenen Nordic Nude Natural Glow- meikkivoiteesta. Ei siis muuta kuin asiaan!

Näin syksyllä, että Lumene oli tuonut uuden meikkivoiteen markkinoille. Kyseessä on Lumene Nordic Nude Natural Glow-meikkivoide, jota halusin tietenkin kokeilla. Kävin syyskuussa Suomessa mutta meikkivoide ei ollut silloin vielä markkinoilla. Pyysinkin kaveria tuomaan meikkivoiteen Suomesta ja arvioin meikkivoiteen värin Lumenen nettisivujen perusteella. Arvaus meni valitettavasti väärin ja kolmosväri osoittautui liian vaaleaksi. Omaksi onnekseni satuin voittamaan muutama päivä myöhemmin Lumenen Instan kautta tämän meikkivoiteen ja osasin arvioida sopivan värin. Otin meikkivoiteen värissä 4 – warm nude. Lumene ei valitettavasti lähettänyt meikkivoidetta Itävaltaan vaan vanhempieni luokse Suomeen. Sain meikkivoiteen käsiini lokakuun lopussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole lukenut yhtään arviota tästä meikkivoiteesta, sillä en halunnut tietää mitä mieltä muut ovat tästä meikkivoiteesta. Kyseessä on siis vain minun oma kokemus ja mielipide. He jotka haluavat tietää vain meikkivoiteen hyvät ja huonot puolet, hypätkää suoraan postauksen loppuun. Tässä kohtaa on hyvä todeta, että minulla on kuivaan taipuva  (varsinkin talvella) sekaiho ja t-alue rasvoittuu päivän aikana.

Oma meikkivoidesuosikki oli pitkään jo lopetettu Lumenen seerumimeikkivoide, josta olenkin kirjoittanut muutaman kerran blogiin. Olen etsinyt pitkään sopivaa ja löysinkin todella hyvän vaihtoehdon Maybellinen Fit me! Luminous + smooth meikkivoiteesta (klik!). Halusin silti kokeilla tätä Lumenen meikkivoidetta, koska oletin että tämä voisi olla hyvä vaihtoehto Maybellinen meikkivoiteelle. Tässä kohtaa voin  sanoa, että minulla on vähän sekalaiset fiilikset tästä meikkivoiteesta.

Meikkivoiteen koostumus on todella erikoinen, jotenkin paksua ja rasvaista. Meikkivoidetta ei voi levittää sormilla tai meikkisudilla, koska lopputulos korostaa virheitä ja meikkivoide jää ihon päälle eikä sulaudu ihoon. Sain parhaimman lopputuloksen beautyblenderillä vaikka iho ei näyttänyt vieläkään niin hyvältä kuin toivoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkivoide lupaa myös luonnollisen lopputuloksen mutta itse en ainakaan allekirjoita tätä lupausta. Meikkivoide peittää keskiverrosti ja ihosta huomaa, että iholla on meikkivoidetta. Tämän saa aikaiseksi ennemminkin peittävät meikkivoiteet, joilla saa peitettyä ihon virheet. Alla kuva ihosta kun olen lisännyt meikkivoiteen vasemmalle puolelle kasvoja. Toisessa kuvassa näkyy meikkivoiteen lopputulos, joka valitettavasti korostaa ihon rosoisuutta ja virheitä:

Meikkivoide tarttuu kuiviin kohtiin ja lopputulos näyttää siltä, kuin kasvot olisivat jo puuteroitu. Mutta kun ihon omat öljyt puskevat läpi, niin iho näyttää todella hyvältä. Tämä on positiivinen asia mutta itse haluan meikkivoiteen, joka on alusta asti hyvännäköinen iholla. Meikkivoiteessa on vahva tuoksu (niinkuin monissa Lumenen uudistetuissa tuotteissa) ja ensimmäisellä kerralla sainkin lievän allergisen reaktion jostain tuotteen raaka-aineesta. Huomaan myös näin useamman käyttökerran jälkeen, että iho alkaa kutiamaan alkuillasta kun meikkivoide on ollut iholla koko päivän. Kaikille myös tiedoksi, että kun olen käyttänyt tätä Lumenen meikkivoidetta olen pitänyt muut tuotteet samoina. Silloin pystyn arvioimaan vain uuden tuotteen, sillä tiedän miten kaikki muut tuotteet toimivat omalla iholla.

Lopputulos näyttää kuitenkin todella hyvältä, tämä kuva on otettu noin tunti sen jälkeen kun olin saanut meikin valmiiksi. Omasta mielestäni kuvasta näkee, että meikkivoide istuu iholla eikä ole imeytynyt ihoon ja poskipunan kohdalla on mattainen kohta, ihan kuin poskipuna olisi pyyhkinyt meikkivoiteen pois altaan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä yhteenveto tästä Lumenen Natural Glow-meikkivoiteesta, joka ei kyllä ole kauhean imarteleva ainakaan omalla iholla (muistakaa, että tykkään monesta Lumenen tuotteesta ja arvioin vain tämän yhden meikkivoiteen):

+ iho näyttää hyvältä kunhan öljyt puskevat läpi
+ Kasvoja ei tarvitse puuteroida, sillä meikkivoide jättää puuterimaisen lopputuloksen
+ Lumene on onnistunut tekemään tuotteista kalliimman näköisiä -> tyylikäs paketointi
– meikkivoide korostaa kuivia kohtia
– värejä on todella vähän tarjolla, itse vaaleaihoisena minulle sopi väri on nr. 4 ja värejä on yhteensä kuusi
– meikkivoide on kallis (normaalihinta n. 25€)
– lupaa luonnollisen lopputuloksen mutta meikkivoide on paksuhkoa ja peittää ihon virheet (semipeittävä meikkivoide)
– Vahva tuoksu, johon kyllä tottuu
– Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion herkälle iholle

Valitettavasti tämä Lumenen meikkivoide ei ole sopiva minulle ja minua jopa harmittaa, sillä tykkään niin monista Lumenen tuotteista. Oletko jo kokeillut tätä Lumenen meikkivoidetta tai tykkäätkö jostain muusta Lumenen meikkivoiteesta?

Seuraa minua Blogit.fi + Facebook Instagram

I bought this Lumene Nordic Nude Natural Glow foundation last autumn when it came out. My friend got it for me from Finland (wrong shade although I tried to colourmatch me online) and I happened to win this foundation from Lumenes’ Instagram competition (right shade). They couldn’t send it directly to me to Austria and sent it to my parents in Finland. I got my hands on this end of October.
There are six shades of this foundation and I am with my medium fair skin a number four (warm nude) – this means the shade range is more suited for fair skintypes.
I haven’t read any reviews about this foundation since I wanted to build my own thoughts about this. Please remember, this is just my view and my opinion. I have many Lumene products which I use daily and love so these are only the thoughts about how this foundation worked on my skin. I have a drier skin type and my t-zone gets oily during the day. Here are my thoughts about this foundation:

+ it looks really good once the oils of the skin have come through
+ you don’t have to powder this foundation since it sets quite dry on the skin (powder like finish)
+ Lumene has managed to make the product look expensive, the packaging is really nice
– There are not that many shades available. I am with my fairly light skin the colour 4 – warm nude and there are six shades
– The foundation is quite expensixe, normal price app. 25€
– It promises to give a natural finish but the foundation is quite thick and has medium coverage
– Quite strong scent which you will get use to
– Might cause an allergic reaction if you have sensitive skin

Follow me Blogit.fi + Facebook Instagram

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Lumene Nordic Nude Natural Glow foundation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s