Essie Advent Calendar days 1-5

Essie, Kynnet/Nails

Lupasin eilen, että postailen mitä Essien joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu. Availen Insta Storiesien puolella luukkuja päivittäin mutta ajattelin, että olisi kiva esitellä tuotteet myös täällä blogin puolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekan viiden päivän aikana saldoksi jäi kolme lakkaa, lasinen kynsiviila ja Essien oma kynsilakanpoistoaine. Kynsilakoista yksi on normaalikokoinen, kaksi pienempää kokoa. Punainen on ihanan jouluinen ”fishnet stockings”. Vihreää ja kultaista glitteriä sisältävä on ”in the mood ring”, joka on omasta mielestäni täydellinen glitterikynsilakka. Glitterikynsilakoissa on vain se ongelma, että niitä on todella vaikeaa saada pois kynsiltä tai käsistä, koska glitteriä on oikeasti joka paikassa 😀 Kolmas lakka minulta löytyy omasta kokoelmasta jo ja se on ”cocktail bling”.

Palailen seuraavaan viiteen ikkunaan ensi viikolla, tähän mennessä olen todella tyytyväinen tuotteisiin joita olen saanut joulukalenterista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I promised to post about what I got from my Essie advent calendar so here we go. I open one door every morning which you can see on my Insta stories but I thought I would post those also on the blog.

After the first five days I have three nailpolishes, a glas nailfile and Essies’ own nailpolishremover. One of the nailpolishes is a normal size and two are smaller ones. The red is a great Christmas colour ”fishnet stockings”. The green ja gold glitter one is ”in the mood ring” which is really the perfect glitternailpolish. The only downside to such nailpolishes is that the glitter is really hard to get off from nails and hands. The glitter is really everywhere 😀 The third one is already in my collection, that one is ”coctail bling”.

I will get back to the next five windows next week. Until now I am really happy about the products I have received.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s