Essence Matt Touch Blush

beauty, drugstore haul

Essence on ollut jo viimeiset kymmenen vuotta omalla suosikkilistalla, mitä tulee halpismeikkeihin. Tutustuin Essencen meikkeihin kun vietin vaihtovuoden Kölnissä, Saksassa. Viimeisien muutamien vuosien aikana Essencen tuotteet ovat alkaneet näkymään myös enemmän ja enemmän sosiaalisissa medioissa, koska Essence on alkanut viemään tuotteitaan enemmän muihin maihin. Suomessa Essencen meikkejä saa muistaakseni Tokmannilta ja Citymarketeista. Korjatkaa, jos olen ihan hakoteillä. Itävallasta Essencen meikkejä löytyy DM:stä, Bipasta ja tähän mennessä pisimmät hyllyt löytyvät Mülleristä. Olen käyttänyt vuosia Essencen mattapuuteria (hintaa alle kolme Euroa) ja kokeilen tasaisin väliajoin uusia tuotteita. Youtuben innoittamana ostin Essencen matte touch – poskipunan. Tämä väri on ehkä jo hieman liian kesäinen koska ollaan jo syyskuun puolivälissä mutta tietääkseni tästä on saatavilla myös syksyisempi väri. Pieni määrä tuo kivasti väriä poskille ja tämä on juuri sopiva väri myös toimistolle. Hintaa tällä on muutama euro, joten tässäkin mielessä tämä puna on voittaja!

Mahtavaa alkavaa viikoa! Olen tällä hetkellä matkalla Lissaboniin, seuraile menoa taas Instagrammin puolelta (klik!)

Essence has been on my favourites list since I spent a year in Cologne, Germany. It is really one of my favourite budget makeupbrands. During the last years Essence has gotten more known since they have started selling their product in many new countries. I think this is great because many of their products are great and really cheap. I have been using their matte facepowder for years (less than 3€) and I test their products every now and then. I bought this Essence matte touch blush just to see, if it would be any good. This colour gives already a bit too summery vibes but I believe they have some more wintery blush colours too in their collection. A little amount is enough and this give a nice flush of colour for the days at the office. A true winner and I would really recommend you to get one!

Hope you have a great start to your week! I am currently on my way to Lisbon, you can follow our trip on Instagram (click!)

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Essence Matt Touch Blush

  1. Minkähän takia mä en oo vieläkään saanut ostettua näitä essencen poskipunia, vaikka niitä oon monet kerrat kaupassa hypistellyt 😀 Tai nojoo, syynä on se että mulla on muka liikaa poskipunia jo entuudestaan, mutta koska essencen meikit on lähes ilmaisia, ei kai näitä voi niin laskea mukaan tohon? 😀 Todella kaunis sävy tossa poskipunassa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s