Back at it

Shopping

Viime viikot on tullut sairasteltua vaihtelevasti ja normiarki on unohtunut täysin. Siksi myös blogi on jäänyt vähäiselle huomiolle. Nyt olen taas terveenä ja luvassa on monia postauksia eri meikkijutuista ja myös synttärireissusta Roomaan! Ravintoloita, vinkkejä ja hotelliesittely. Pysykää siis kuulolla!

Rooman matkan aikana syksy saapui myös Itävaltaan eli nyt pitää kaivaa kaikki syksyvaatteet villapaidoista nilkkureihin kaapeista. Sain Hennesiltä syntymäpäivä alekupongin, jolla saan -25% alennusta yhdestä tuotteesta ja ilmaisen toimituksen. Innostuin kesällä ajatuksesta vaaleanpunaisesta kasmirvillapaidasta ja juurikin sopivasti Hennesin sivuilta löytyi juuri sopivan oloinen villapaita. Tilaus lähti ja toivon, että arvioin villapaidan koon oikein ja se lunastaa odotukset. Hintaa tälle jäi vain vajaa 70€, joka on halpa hinta toivottavasti hyvänlaatuisesta villapaidasta. Villapaita löytyy täältä (klik!)

I have been sick during the last weeks and didn’t really have a normal life. This is why my blog has been so quiet. Now I am fit again and I will be posting about makeup, beauty, our trip to Rome. Restaurants, tips for Rome and hotel. Stay tuned!

During our trip to Rome the autumn arrived to Austria so I have to unpack all of my autumn clothes and shoes. I got a birthday coupon from H&M with which I would get -25% from one product and free delivery. I have been wanting a light pink cashmere pullover for a longer time and once I had luck and the perfect looking candidate was available on their website. I hope I got the right size and it will be as good as I think. After the coupon the price was less than 70€ which is a great price for a cashmere pullover. You can find it here (click!)

hmprod

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s