Uusi laukku kiikarissa

Shopping dreams

Olen joskus aikoja sitten kirjoitellut Furlan Metropolis-laukusta, jota himoitsin pitemmän tovin. Onhan se aika bloggarilaukku, koska aika monella suomalaisbloggarilla on olalla juurikin tämä pieni laukku. Tämä osa-aikabloggari meinasi myös hurahtaa tähän samaiseen laukkuun mutta tuli viime hetkellä järkiinsä. Onhan se nätti kuin sika pienenä mutta ei sinne kyllä mahtuisi melkein mitään. Tiedän, että kyseinen laukku on enemmän juhlalaukku mutta minä etsin laukkua jota voi käyttää enemmän arkena koska eipä niitä juhlia tule juhlittua kauhean usein.

Viime vuoden Suomi-reissun jälkeen totesin, että laukku jää hylylle. Aivan liian pieni, ei tulisi ikinä toimimaan. Olen viimeiset viikot selaillut eri nettikauppojen laukkutarjontaa, koska Eccon sininen pikkulaukkuni tarvitsisi mustan tai vaalean kaverin kesäksi. Olen myynyt tai luovuttanut kaikki vanhat (pääasiassa Mangosta hommatut, sieltä saa kivoja laukkuja) laukkuni eteenpäin koska nyt haluan, että kaapista löytyy vain muutama harkittu laukku, jotka oikeasti sopivat kaiken kanssa. Näitä onkin sitten paljon vaikeampi löytää.

Furlalta on tullut uusi malli Metropolis-laukusta, joka on isompi kuin pienempi versio eikä koko olkanauha ole metallia – omista laukuista ovat metalliset osat vaihtaneet väriä. En sitten tiedä, miten Furlan laukut kestävät käyttöä. Itse tarvitsen laukun, jonne mahtuu enenmmänkin kuin kaksi korttia ja kotiavain. On pakko olla käytännöllinen, ihan sama kuinka kaunis joku laukku on.

Kysymykseni kuuluu, onko jollain teistä kokemusta tästä uudesta Furlan Metropolis-laukusta? Tästä pääset katsomaan laukkua Zalando.fi- sivustolta. Suuntaan sunnuntaina Wieniin ja tarkoitus on käydä pyörähtämässä Steffl-kauppakeskuksessa, joka myy useita merkkejä Furlasta aina Proenza Schouleriin. Sieltä löytyy myös Rebecca Minkoffin osasto, joka on myös katsottava läpi, jos sieltä löytyisi joku kilpailija tälle Furlan laukulle. Kuva on Zalando.fi-sivustolta.

furla1

 I have been thinking about buying a new bag, since I have given up all my old and cheap bags to friends or sold them. I want to have only a couple of bags, which match with everything and can be used every day or can be used also for parties. I found out, that Furla has a bigger version of that blogger handbag Metropolis (at least the Finnish bloggers seem to love this bag). For me it is just too small and this part time blogger sees no reason to buy such a small bag where you can fit two cards and a key. 
Have you already bought this or have you seen this somewhere? You can check out the bag at Zalando.fi-page. I am heading to Vienna this week Sunday and I will go to Steffl- department store where you can find designer handbags. I will also check the Rebecca Minkoff bags even though I have not found a really nice one online. The picture is from zalando.fi.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Uusi laukku kiikarissa

 1. Mulla on toi Metropolis (tai oikeastaan kai malli on Julia, mutta musta ne näyttää samalta lukuunottamatta lukkoa), tosin pienenä. Ostin sen outletista ja hinta oli silloin ”vain” 169€ eli noin satasen vähemmän kuin normaalisti. Jos sulla on Wienin reissulla mahdollisuus käydä Parndorfin Outletissa niin suosittelen, siellä oon tehnyt parhaat laukkuostokset 🙂

  Tykkää

  1. Olet siis ollut tyytyväinen laukkuun? Parndorf on Wienistä hurjan kaukana ja mennään vain kahdeksi päiväksi, eli aikaa ei valitettavasti ole tarpeeksi. Kävin Parndorfissa parisen vuotta sitten, kirjottelin jopa blogiin siitä. Salzburgista löytyy saman ketjun outlet (Mcarthurglen), meillä ei vaan myydä Furlaa.

   Tykkää

   1. Joo, olen ollut tyytyväinen, mutta se on sen verran pieni, että harvemmin tulee käytettyä kun arkena tarvii niin paljon tavaraa mukana. Mulla on kyl toinenkin isompi Furla ja siihen oon ollut supertyytyväinen! Tosi hyvä ostos oli kyllä. Hyvällä kaverillani on myös Furlan yks malli ollut 5-6v arkikäytössä eikä oo mennyt juuri miksikään, eli tuntuu olevan laadukkaita.

    Tykkää

 2. Joo, itse etsin juuri tuon takia isompaa Furlaa. Se pieni ei vain sovellu arkikäyttöön kun ei edes kukkaro mahdu laukkuun. Kiva kuulla, että laatu on kohdallaan. Nyt pitää vaan toivoa, että oikea laukku löytyy Wienistä 🙂

  Tykkää

  1. Tsemppiä laukun etsintään! Furlaa muuten saa myös Mariahilferstraßen Peek&Cloppenburgilta, jos Stefflistä ei löydy mieleistä 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s