Lumene Lähde Hydration Recovery geelinaamio

beauty, Suomi

Pahoittelut lyhyehköstä blogihiljaisuudesta. Meillä oli siskon koirat hoidossa ja karvaturrit veivät oman aikansa, enkä ajatellut blogia pahemmin. Keskityin mieluummin rapsuttelemaan karvakasoja. Palataan nyt kuitenkin takaisin kauneuden ihmeelliseen maailmaan ja tällä kertaa arvosteluun pääsee Lumenen uusitusta sarjasta löytyvä Lähde Hydration Recovery tehokosteuttava geelinaamio. Aikamoinen sanahirmu, sanoisin että kyseessä on ihan simppelisti geelimäinen kasvonaamio.

Kiertelin Helsingissä Stockmannilla ja Sokoksella, miettien mitä tuotetta haluaisin testata uusista Lumenen sarjoista. Tuolloin, kuukausi sitten, eivät ihan kaikki tuotteet olleet löytäneet tietänsä hyllyyn, joten valikoima oli ehkä hieman rajallinen. Joutusin jättämään harmikseni kaikki kasvorasvat hyllylle todella vahvan tuoksun takia. Olen lukenut hajusteista monesta blogista, osa tykkää vahvasta tuoksusta ja toiset ovat tottuneet hillitympään tuoksuun. Itse jätin rasvat hyllylle yksinkertaisesti sen takia, että en ollut varma miten ihoni reagoisi hajusteisiin. Ihoni kun temppuilee vähän väliä ja polttava tunne iholla ei ole ehkä se toivotuin vaikutus.

SONY DSC

Uskaltauduin ostamaan tämän Lumenen kosteutusgeelin, koska oma ihoni kaipaa oikeastaan ympäri vuoden kosteutusta. Suomessa ihoni kuivui pakkasen ja tehokkaan ilmanvaihdon takia aika korpuksi, joka antoi hyvän mahdollisuuden testata tätä geelinaamiota.

Tuote on täysin läpinäkyvää ja purkissa on 150ml geeliä. Tuote on melkein hyytelömaistä, ei niinkään geeliä. Eli kun purkista ottaa tuotetta, se jää muotoonsa eikä se valu. Tuotetta ei tarvitse paljon ja se levittyy helposti iholle. Paketissa ohjeistettiin, että tuotetta voi levittää enemmänkin iholle mutta omasta mielestäni ohut kerros on paras vaihtoehto. Geeli jättää itselleni oudon kalvon kuivahkolle iholleni, joka piti pestä pois aina seuraavana aamuna. Lumenen nettisivuilla tuotetta kehoitetaan käyttämään maskien tapaan 5-10 minuuttia mutta itse tykkään käyttää tällaisia tehokosteuttavia tuotteita yön yli.

SONY DSC

Itse en kannata näitä kannellisia ja ilman kanssa tekemisissä olevista purkeista. Ihan siitä syystä, että joka avauskerralla purkkiin pääsee bakteereita. Varsinkin jos tuotetta ottaa joka kerta omilla sormilla. Satuin löytämään Tokmannilta jo poistuneen Lumenen samantyylisen kosteuttavan geelituotteen joka olikin sopivasti pumppupullossa. Itseltä löytää kaapista muovisia ”lusikoita”, joita käytän tälläisten purkkien kanssa koska en halua mitään pöpöjä purkkiin muhimaan kun olen sulkenut purkin kannen.

Tuoksu aiheutti omalle iholle lievän reaktion, eli ihoni muuttui punaiseksi ja alkoi hieman polttelemaan. En osaa sanoa, mistä tämä johtuu mutta ihoni tosiaan reagoi helposti vahvoihin hajusteisiin. Omaan nenään tuoksu on aika voimakas ja jopa M totesi, että tuoksu ei ole kevyimmästä päästä. Jos mietin näin markkinoinnin kannalta, olisi ollut hyvä, että Lähde (spring water)-tuotteessa ei olisi oikeastaan melkein mitään hajustetta. Sana ”Lähde” viittaa mielestäni puhtauteen ja veteen, eikä kummassakaan ole sen ihmeellisempää tuoksua.

SONY DSC

Ajattelin listata teille tuotteen plussat ja miinukset:

+ pakkaus uusien Lumene tuotteiden pakkaukset ovat todella kauniita ja niitä on ihana pitää esillä
+ vaikutus tuote todellakin kosteuttaa ihoa

tuoksu omaan nenään ja iholle tuoksu on liian voimakas
lopputulos tuote jättää kerroksen iholle, joka on pakko pestä pois iholta. Iho on kuitenkin jälkeenpäin selkeästi parempi kuin ennen käyttöä. Todella kuivan ihon omaava henkilö ei välttämättä saa parasta hyötyä tästä tuotteesta
– pakkauksen käytännöllisyys kuten mainitsin, mielestäni tälläiset tuotteet pitäisi olla pumpputullossa bakteerien takia

En taida ostaa tätä tuotetta enää toistamiseen, koska saan ainakin täältä Itävallasta Cliniquen Moisture Surge- kosteutusnaamiorasvan melkein samaan hintaa. Se ei myöskään ärsytä ihoa, kosteuttaa vähän paremmin omaa ihoa tai jätä kalvoa iholle. Uskon kuitenkin, että jos Lumenen tuoksu ei haittaa eikä ärsytä ihoa ja tuotetta ottaa purkista esim. lusikalla niin tämä voi olla jollekin nappituote! Muistakaa ottaa minun arvostelu kevyillä mielin, sillä ihonhoitotuotteita on yhtä monta hyllyssä kuin iholaatujakin.

My blog has been really quiet and the reason is that I had my sisters’ dogs with me. Doggy daycare took a lot of my free time so really didn’t have time to think about my blog nor did I have any posts ready. But lets get back to the world of beauty. While in Finland, I managed to check out some of the new products from Lumene. The one I decided to buy what this Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask. Quite a long name but shortly it is just moisturising gel mask. I visited some shops in Finland and during that time not all Lumene products were launched so I couldn’t check all the products. Unfortunately I had to leave all face creams on the shelves since the scent on these were so strong that my dry and sensitive skin would have not liked these products. I have read a lot of discussion about the scent in the new Lumene products, some prefer a stronger scent and other like a more subtle scent.

I bought this gel mask because my skin needs hydration almost through the whole year. The cold weather and air conditioning in Finland made my skin even more dry so it was a great time to test this product.
I am not the biggest fan of these jars with a lid. The simple reason is, that bacteria can get into such packaging so easily. Especially, if you get the product out with your own fingers. I have some plastic ”spoons” which I always use for such packaging.

The product itself is jello like, not just gel. If you take a small amount of the product, it holds it form really well. You don’t need that much product and it applies really easily. The packaging said, that you could apply more product on your skin but I preferred a smaller amout. The gel left a weird cast on my skin which I had to wash off on the next morning. I use this product as a nightmaks rather than in the morning for a short period of time.
My skin reacted to this product, it turned a bit red and I got a burning sensation. Unfortunately I cannot tell you why but I have noticed that my skin reacts really easily to more stronger scents. I found the scent of this product to be quite strong and even M thought, the scent was strong (always good to have a manly opinion since they are brutaly honest). 

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Lumene Lähde Hydration Recovery geelinaamio

 1. Olipa kiva lukea sun ajatuksia tästä geelinaamiosta! Multa löytyy yksi Lumenen Lähde sarjan kasvovoide ja mä pidän siitä tuoksusta, mutta joo oon kyllä samaa mieltä siitä, että noi tuoksuu aika voimakkailta. Mua inhottaa tollaset kalvot, jotka jotkut geelimäiset voiteet ja naamiot jättää kasvoille, joten ehkä parempi jättää tää naamio testaamatta, vaikka muuten uskon että tämä olisi toiminutkin mun kuivalla ihollani 🙂

  Tykkää

  1. Kiva, että tykkäsit 🙂 Ihonhoitotuotteita on aina vähän vaikea arvioida, koska se voi toimia toisella vaikka se ei omalle iholle sovikaan.
   Joo, itse koitan käytellä purkin loppuun tässä kevään aikana ja etsiä jotain uutta kokeiltavaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s